+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Eladó Lakás
CSOK PLUSZ Foglalt

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Újszeged
Alapterület
82 m2
Irányár
74.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
292439

Első emeleti, nyitott nappalis, dupla erkélyes, 3 külön szobás lakás eladó ÚJ társasházban KULCSRAKÉSZEN

Leírás

82 m2-es, első vagy második emeleti, nyitott nappalis, dupla erkélyes, 3 külön szobás lakás eladó új építésű társasházban Újszegeden, garázs vásárlási lehetőséggel.

Új építésű, 8 lakásos társasházban erkélyes lakások eladók. A lakások már leköthetőek, a projekt folyamatban van és tervezetten 2023 év végére kapja meg a használatbavételi engedélyt, akkor lesznek kulcsrakész, átadható állapotúak a lakrészek.

A társasház remek helyen, zöld övezetben, Újszeged Ligethez és a Tiszához közeli csendes utcájában épül, mindössze egy saroknyira a Belvárosi hídtól. A környék az elmúlt évtizedben dinamikusan megújul, új beruházásokat üdvözöl, hiszen sokan ismerik fel annak az előnyét, hogy a központ akár gyalogosan, akár kerékpárral percek alatt elérhető, a városi forgalom a Bertalan hídon könnyedén kikerülhető, a nyugalom, a zöld környezet pedig egyre értékesebbé válik. Éppen ezért ez az épülő társasház kiváló lehetőséget nyújt olyanok számára, akik kimondottan hosszú távra terveznek, legyen ez saját részre, vagy ingatlan hasznosítás, albérleteztetés céljából. Értékálló, sőt, értéknövelő befektetést vásárol az új tulajdonos. Elhelyezkedése miatt irodának, vagy ügyfél fogadásra alkalmas ingatlannak is megfelelnek a leendő lakások. Erre pedig nagy igény mutatkozik. Irodánkhoz rendszeresen érkezik megkeresés bérlési lehetőségre. Szívesen válunk partnerré a lakások folyamatos hasznosításában is.

Általános leírás:
- A 4 szintes társasházban összesen 8 lakás kerül kialakításra.
- A lakások jellemzően nagyobb méretűek.
- Valamennyi lakásnak van saját erkélye, vagy terasza.
- A kulcsrakész állapot tartalmazza a közös terek és helyiségek végleges állapotra való elkészítését, a lakóegységeken belüli falak glettelését és színre festését, a hideg és meleg burkolatokat, a belső nyílászárókat, a teljes gépészeti szerelést, a szanitereket és csaptelepeket egyaránt. Jelenleg olyan állapotban van az építkezés, hogy a burkolatok kiválasztását követően azonnal el tudja kezdeni a kivitelező a burkolást.
Az ajánlatnak nem képezik részét a kapcsolók, lámpatestek, klímaberendezés, beépített és/vagy konyhabútorok, tapéta és egyéb dekor elemek.
- Minden lakáshoz épül tégla saját garázs (15,5 m2 - 19 m2), vagy autóbeálló, ami opcionálisan megvásárolható. Automata billenő Hörmann kapus GARÁZS 11M Ft, udvari PARKOLÓ 3,5M Ft.
- Természetesen CSOK hitel és támogatás is igénybe vehető.

Technikai jellemzők:
- BB energetikai besorolású épület a magas minőségű beépített anyagoknak, a modern fűtési rendszernek köszönhetően. Zöld hitelre alkalmas!
- Az épület 38 cm, kiváló adottságokkal rendelkező, energia takarékos Porotherm X-therm hőszigetelt OKOStéglából épül. - A külső nyílászáróként 3 rétegű, 6-7 légkamrás műanyag ajtók és ablakok kerülnek beépítésre.
- A közfalak, és a belső tartófalak is hanggátló téglából készülnek.
- Az épület hűtését és fűtését illetve a melegvíz ellátást egyaránt központi hőszivattyú garantálja nagyon kedvező költségek mellett. A hangszigetelt kiszolgáló helyiség a lépcsőház fölötti tetőtérben kap helyett, a gépészeti központi hőszivattyúval és az elosztó rendszerekkel együtt.
- A lakásokban padlófűtés/hűtésen keresztül biztosított a mindig kellemes hőmérsékletet. Egyénileg szabályozható, egyedi mérős megoldás.
- Kiépített a 3 fázisú áram minden lakásban.

Az itt feltüntetett ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, és a projekt előrehaladtával a kivitelező élhet az árváltozás jogával az építőanyag árak változásának figyelembevételével! Lekötéshez minimum 20% kifizetése szükséges, további fizetési ütemezés a kivitelezés előrehaladtával szerződés szerint történik. A használatbavétel engedély tervezett dátuma: 2023. december.

Kulcsrakész ár 2023. szeptemberi állapot szerint: 900.000 Ft/m2

A jelen hirdetésben szereplő lakásokból 4 darab készül. 2-2 az első, illetve a második emeleten. Tartozik hozzájuk egy utcai valamint egy udvari erkély is. Ez az utolsó eladó lakás az épületben.
Helyiségek:
- A lépcsőházból egy előszobába érkezünk.
- A központi helyiség a déli fekvésű amerikai konyhás, egybe nyitott konyha-nappali-étkező.
- Plusz 3 szobás kialakítású, mindegyik külön bejáratú (1 szoba 12 m2, a másik kettő is 8 m2 fölötti). Mindhárom a közlekedőből közelíthető meg.
- Káddal kialakított fürdőszoba 2 mosdóval és WC-vel
- Különállóan is van WC.
- Egy erkély tartozik az egyik utcai szobához.
- A nappaliból nyílik az udvari erkély.

CSOK, hitel, és jogi ügyintézésben is állunk rendelkezésre. A feltételekről személyes találkozó során tudunk egyeztetni. Illeték- és egyéb kedvezménnyel kapcsolatban is szívesen adunk tájékoztatást.

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok