+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Felsőváros, Retek utca
Alapterület
60 m2
Irányár
26.990.000 Ft
Hirdetés azonosító
292751

Erkélyes, felújítandó, 60 m2-es panellakás eladó a Retek utcában

Leírás

A Retek utcában, kiváló közlekedésű és infrastruktúrával jól kiépített környéken eladó ez a 60 m2-es, felújítást igénylő panellakás.
Tíz emeletes, liftes házban található. Nagyon praktikus az elosztása, mivel az erkélyes nappalin kívül még 2 külön bejáratú szobája van. Minden szoba parkettával burkolt, amik felújíthatóak. A közlekedő beépített szekrényekkel válik hasznossá, és itt kaphat helyet a hűtőszekrény is. A konyhában beépített bútor és gáztűzhely található. A fürdőszoba jelenleg kádas kialakítású, külső fűtőelemekkel. A WC külön helyiségben található.
Elrendezése miatt nagyon jó megoldás lehet családok számára, vagy akár befektetés céljából, hiszen felújítás után könnyen kiadható. Minden külső nyílászáró új, műanyag ablakokat és az erkély felé vezető üvegportált és teraszajtót építettek be. Az épület nem panelprogramos, viszont a lakást minden oldalról szomszédok veszik körül, így körbefűtött, hővesztesége minimális.
A lakás rugalmasan megtekinthető, és megegyezést követően rövid időn belül birtokba vehető. Per és tehermentes. CSOK támogatásra alkalmas. Hitel ügyintézéssel és jogi segítségnyújtással is állunk rendelkezésére.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Bánfi Rita

Bánfi Rita

Ingatlanszakértő - SZEGEDI és HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-20-917 4297

b.rita@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok