+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!
Szeged Eladó Lakás Kígyó utca
Csak nálunk!

Szeged - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
Belváros, Kígyó utca
Alapterület
58 m2
Irányár
43.400.000 Ft
Hirdetés azonosító
293277

Nagypolgári életérzés a Kárász utca szomszédságában

Leírás

Eladó egy második emeleti, két szobás, külön konyhás, belvárosi téglalakás. Az ingatlan Szeged központjában, egy nagypolgári házban található, akár saját célra, akár befektetésnek tökéletes választás.

Nyitott függőfolyosóról jutunk az 58 m2-es lakásba. Az előtér bal oldalán a tágas konyhát találjuk, melyben egy kis étkezősarok is helyet kapott. Gáztűzhely és mosogatógép segítik a háztartási munkát. A konyha mellett találhatót a fürdőszoba, benne egy nagy méretű sarokkád. Az előszoba másik oldalán egy ajtóval elválasztott kis tárolót, a kamrát és a mellékhelyiséget találjuk. A felsorolt helyiségek hidegburkolatosak. Továbbhaladva a nappaliba érünk, mely pár éve minőségi laminált burkolatot kapott. Ablaka az utcára néz, szép, belvárosi kilátást engedve lakóinak. Itt kapott helyet a légkondicionáló is. A nappaliból nyílik a méretes hálószoba, benne egy jól beosztott, beépített gardrób szekrény. A szoba burkolata szintén laminált padló. A lakás fűtését konvektorok biztosítják. Ajánlom az ingatlant azoknak, akik a pezsgő Belvárosban akarnak élni, vagy befektetésnek keresik az ingatlant. A lakásban jelenleg is albérlő lakik, akár bútorozottan is megvásárolható.

Megközelítése trolival, villamossal és busszal is egyszerű, a kapun kilépve boltok, üzletek található, igazi városi pezsgés hangulat fogad.

Az eladó euróban kéri a vételár kifizetését, ez feltétele a vásárlásnak! A forintos ár, az árfolyam függvényében változhat! Eur összeg: 110 500 €

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok