+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Móraváros
Alapterület
300 m2
Irányár
149.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
290906

Belső kétszintes, Családi ház, Szeged, Móravárosban

Leírás

Szeged egyik kedvelt, részén, közel a központhoz, eladó, ez a remek elhelyezkedésű, 300 m2-es alapterületű, belső kétszintes, felújítandó családi ház, elektromos kapuval nyitható, tágas 40 m2-es garázzsal.

Az ingatlanhoz tartozó telek 600 m2, fúrt kúttal ellátott. Az udvar térköves burkolatú, kellemes méretű, több autó parkolására is alkalmas. Egy 40 m2-es, tégla építésű, összközműves melléképület is található a ház mellett, melyben egy teljesen felszerelt és berendezett konyha és fürdőszoba is van.

A kétszintes ház téglából épült 1995-ben, korának megfelelő állapotú. Az alsó és feleső szint között félúton, a garázs felett, nagyméretű, 40 m2-es terasz található, mely méretéből kifolyólag, számos lehetőséget rejt magában. Az épület nyílászárói műanyagok, redőnyökkel ellátottak.

Az udvar felől a házba lépve hatalmas nappali fogad, mely körül közlekedő kapott helyet. Innen közelíthetők meg a helyiségek, melyek mind külön bejárattal rendelkeznek. A ház adottságai révén egy másik bejárat is van a szomszédos utca felől, melyhez egy nagy, 10 m2-es előszoba tartozik. Innen, szintén a nagyméretű nappaliba juthatunk.

A felső szintre lépcső vezet, melynek burkolása befejezésre vár, de járható teljes mértékben. A 300 m2-es terület, egy légtér jelenleg. Kialakítását a helyiségeknek megkezdték, de nem kerültek befejezésre. Ez a feladat a jövőbeli tulajdonosra van bízva, a fantáziája szabhat határt annak, hogy miként építi be és használja.

A házban a fűtést és a melegvizet egy gáz cirkó kazán biztosítja, valamint fa tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.

Elhelyezkedés szempontjából minden igényt kielégít, infrastruktúrája kitűnő. Tömegközlekedés 5 perces sétára, üzletek és boltok, gyógyszertár, oktatási intézmények, bevásárló központ és étkezde a közelben vannak.

A kertvárosias környezetben elhelyezkedő ingatlan, ideális választás lehet több generációs családoknak, szálláshely, társasház kialakítására vállalkozóknak, befektetőknek.

Kapcsolati adatok

Bolt Noel

Bolt Noel

Irodavezető, ingatlanszakértő - HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI IRODA

+36-70-701 6728

b.noel@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok