+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Újszeged
Alapterület
191 m2
Irányár
120.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
290180

Újszegeden 2 szintes családi ház jelenleg is működő üzlethelyiséggel együtt eladó

Leírás

Üzleti lehetőséget is magában rejtő családi ház – akár 2 generációnak, vállalkozásnak is

Újszegeden keresi új tulajdonosát ez a több funkciós ingatlan.

Jelenleg a teljes alsó szint üzlethelyiséggé van nyilvánítva (96 m2), a felső szint (95 m2 az 190 cm feletti rész) pedig normál családi házként funkcionál, a telek területe: 456 m2
A felső szinten található egy nagy nappali + konyha, külön kamrával, egy nagyobb fürdőszoba, egy mosókonyha, illetve 2 db szoba, az egyikből egy nagyobb gardrób rész van leválasztva függönnyel, a másik szoba pedig erkélyes. Mindkét szoba klimatizált.
Mindkét szint külön bejárattal rendelkezik, az alsó szintnek utcafronti és hátsó bejárata is van, így 2 külön generáció számára is ideális választás lehet. A jelenlegi üzlethelyiség bármikor vissza minősíthető normál családi házzá, mert jelenleg építményadó fizetési kötelezettség van rá.
Amennyiben valaki az alsó szintet továbbra is valamilyen vállalkozási célra használná, akkor a jelenlegi állapotok fent maradhatnak.
Az alsó szinten van 2 nagyobb külön álló helyiség, az egyikben billiárdasztal is található, a másik pedig tele van asztalokkal, székekkel, innen nyílik a dupla wc, majd hátul egy nagyobb hűtőkamra.
Több kb. 30 fős rendezvény tartására alkalmas az ingatlan.
Elöl és hátul is külön fedett terasz található, plusz egy nagy fatüzelésű kemence, illetve több fatároló, fészer és egy nyári konyha.
A ház 1976-ban épült Thermoton 30-as téglából, a felső szint 2002-ben került ráépítésre, akkor történt meg a teljes felújítás:
-új tetőcserép

-gáz cirkó fűtés

-műanyag nyílászárók

-villanyvezeték hálózat cseréje

Az ingatlan tehermentes.
A tulajdonos kifejezett kérésére, kizárólag előzetes időpont egyeztetés alapján van lehetőség az ingatlant megtekinteni, kérlek hívj és egyeztetünk.

Az ingatlan megvásárlásához hitel is igénybe vehető! Ha még nem áll rendelkezésedre a teljes vételár vagy kedvező finanszírozási lehetőséget keresel, pénzügyi szakértő kollégánkkal egyeztetünk neked időpontot egy ingyenes, teljeskörű konzultációra. Segítünk a CSOK és LTP felhasználás ügyintézésében is. Ha ügyvédre van szükséged, az ArtHome jogi szakértője rendelkezésedre áll. A vásárlással kapcsolatos teendőket egy helyen, zökkenőmentesen intézzük helyetted!
További részletekért hívj elérhetőségemen.
For more information and details of the property please contact us and one of our English speaking agents will get back to you!

Kapcsolati adatok

Fenyvesi Petra

Fenyvesi Petra

Vezető tanácsadó, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-20-249 5729

f.petra@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok