+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian

Szeged - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Újszeged, Hargitai utca
Alapterület
260 m2
Irányár
149.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
290366

Nem mindennapi családi ház Újszegeden, rengeteg lehetőséggel

Leírás

Parkosított udvar, br. 260 nm -es ház, 889 nm telek, dupla garázs, beálló. Tőszavakban a lényeg. Bővebben, egy olyan ingatlant mutatok be, amiben több lehetőség is rejlik. 2004- ben nyerte el mai formáját, teljes felújításon ment át.

Három bejáraton keresztül közelíthetjük meg a házat, és a helyiségek elhelyezkedésének köszönhetően könnyen két generációssá alakítható. Tökéletes felosztani rendelőnek és lakóháznak is, vagy egy nagy család kényelmes otthona is lehet.

A földszinten konyha, étkező, kamra, tároló helyiség, nappali, 3 egész szoba, egy hatalmas fogadó tér, félszoba és 2 külön WC található. Az emeleten fürdőszoba (kád és tusoló), külön helyiségben mosdó és 2 hálószoba valamint egy kis nappali kapott helyet.

Az udvar térkővel kirakott, így több autó parkolására van lehetőség, a dupla garázs ajtaja automata és a 100 nm- es épületben egy műhely, kazánház és tároló is található. A ház fűtését megbízható Fég gázkazán adja, mellette egy vegyes tüzelésű kályhával is rá lehet segíteni. A meleg vízről 2 db villanybojler gondoskodik. A földszinti nappaliban padlófűtés, a többi helyiségben radiátorok adják a meleget, egy klíma van jelenleg az emeleten.

Az ablakok – a konyhában található 2 ablakon és tetőtéri Veluxon kívül – műanyagok, a belső ajtók fából készültek. A szobák parkettával és járólappal burkoltak, a közös helyiségek hidegburkolatosak.

A kert füvesített, árnyékot adó, hatalmas tuják és fák, kis halastó és hangulatos kiülő található benne.

A ház folyamatosan karbantartott, kiváló műszaki állapotban van. Az egyéni igényeket figyelembe véve, kis átalakítással egy ritka és remek lehetőség Újszegeden. Lokációját tekintve tökéletes helyen van, Erdélyi tér buszmegálló 5 perc, Holt- Maros part gyönyörű sétánya rövid sétával elérhető.
Vállalkozásnak, családi háznak, 2 generációs otthonnak ajánlom, rövid határidővel birtokba vehető.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

Irodavezető, ingatlanszakértő - SZEGEDI IRODA

+36-70-371 2682

v.anett@arthomeingatlan.hu

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok