Hívjon minket: +36703307577
Hívjon minket!

+36703307577

Irodánk:

Szeged, Horváth M. u. 8.

Nyitvatartás:

Bejelentkezés alapján

Add "CT Compare" Widget via Appearance > Widgets > Compare.

Ismerd meg legfrissebb szolgáltatásainkat

Böngéssz és kattints a részletekért. További híreket, akciókat blogbejegyzéseink között találsz.

Reserve your apartment with us

Tenant support

We find your dream home, draw up your rental contract, arrange moving house for you for FREE

Click on tenantsupport for details of extra rental management services

Adventi ajándékok megbízóinknak

Bízz meg minket ingatlanod értékesítésével vagy kiadásával és válassz ajándékaink közül!
Megbízóinknak energetikai tanúsítvánnyal vagy home styling tanácsadással kedveskedünk!

Bérlemény kezelés

Teljeskörű bérlemény kezelés

A cél: maximális bevétel a legkevesebb gonddal

Bízd ránk kiadott lakásod kezelését, dőlj hátra – mi mindent elintézünk helyetted!

Befektetését tanácsokkal, komplex szolgáltatás-csomaggal támogatjuk.

Megkeressük Önnek az ingatlant, bérbeadjuk és kezeljük is azt. Keressen a részletekért!!

 • "Külföldröl kerestem befektetèsi ingatlant. Arthome Szeged megtalàlta a tökèletes ingatlant, bèrlöt is gyorsan talàltak ès mèg az ingatlan kezelesèt is bevàllaltàk. Szolgàltatàsaikat ajánlom mindenkinek."

  Simon T Zoltán
 • "Nagyon hozzáértő szakemberek! Korrekt, kedves és gyors ügyintézés. Nem kellett túl sok lakást megnéznem, értették hogy mit keresek, így villámgyorsan megtalálták a tökéleteset számomra."

  Annusné Monca
 • "Amazing, young and motivated team. They provided me with all the services and paperwork I needed to rent out my apartment within days. Highly recommended!!!!"

  Ahmed Nawaz
 • "30 éve a szegedi piacon tevékenykedő kivitelező cég vagyunk, elsősorban társasházak építésére specializálódtunk. Azért bíztuk meg az ArtHome-ot lakásaink értékesítésével, mert megbízható és korrekt szakemberek, akikkel szívesen dolgozunk együtt"

  Pallér 2001 Kft.

Ismerd meg csapatunkat

Az ArtHome Team

Kis-Jakab Réka

Kis-Jakab Réka

ingatlan szakértő, irodavezető

Több, mint 10 éve az ingatlanszakmában dolgozom, hazai és külföldi területen egyaránt. Az ingatlanozást hivatásomnak tekintem, szép és nemes szakmának tartom, hiszen az ügyfeleim legfontosabb döntéseiben támogathatom őket. Eladással, kiadással foglalkozom és a csapat támogatása a feladatom. Professzionális, hasznos tanácsot adni, újszerű módszerekkel, de tradicionális erkölcsi elvek szerint, teljeskörű szolgáltatást nyújtani – ez volt a célom, amikor megálmodtam az ArtHome-ot.

View Profile
Vásárhelyi Anett

Vásárhelyi Anett

ingatlan szakértő

Több idegenforgalomban eltöltött év után Anett azért választotta ezt a hivatást, mert kihívásnak érzi, hogy megtalálja ügyfelei részére a számukra ideális otthont, vagy befektetési lehetőséget. Elsősorban lakóingatlanok eladásával és kiadásával, valamint lakáskezeléssel foglalkozik. Legyen az használt ingatlan, újépítésű projekt vagy kiadásra szánt lakás, Anett lelkiismeretesen, nagy szakértelemmel és elhivatottsággal áll ügyfelei rendelkezésére.

View Profile
Maróti Kinga

Maróti Kinga

ingatlan szakértő, egyéni ügyvéd

Kinga közel 9 évig egy neves vállalatcsoportnál jogtanácsosként látta el cégjogászi feladatait. Ma már egyéni ügyvédként, valamint ingatlanközvetítőként dolgozik. Álláspontja szerint az ügyfelek iránti elkötelezettség, lojalitás, valamint a hivatástudat közvetlen és elválaszthatatlan velejárója az ügyfelekkel kialakított személyes emberi kapcsolat. Célja mindent megtenni azért, hogy ügyfeleiben az eljárása, munkája során bizalmat ébresszen, számukra megnyugtató megoldásokat nyújtson, valamint a lehető legjobb tudásával, szakértelmével segítse őket a számukra legkedvesebb otthon megtalálásában és jogi ügyeik rendezésében.

View Profile
Bajer Kitti

Bajer Kitti

ingatlan szakértő

Ha megtisztelsz azzal, hogy rám bízod ingatlanügyeid, a lehető legjobb szakmai tudásom szerint igyekszem a mindenki számára megfelelő megoldást megtalálni.

View Profile
Hajdu Balázs

Hajdu Balázs

ingatlan szakértő, építész

Balázs családi örökségként született bele az ingatlanok világába. Építészként főleg lakóépületek tervezésében vett részt, így fokozatosan egyre közelebb került az ingatlanok értékesítéséhez. Dinamikus csapatunk oszlopos tagjaként, építészként és ingatlanszakértőként egyaránt számíthat rá, aki ingatlan eladása, vásárlása előtt áll. Kreatív útmutatással áll azok rendelkezésére, akik valódi értéket keresnek reális áron.

View Profile
Bánfi Rita

Bánfi Rita

ingatlan szakértő

Rita nagy lelkesedéssel áll rendelkezésedre ingatlanügyeidben és a homestyling, lakberendezés területén is.

View Profile
Bobkó Judit

Bobkó Judit

ingatlan szakértő

Ingatlanszakértőként elsősorban eladással foglalkozik, és ügyfeleink igényeinek megfelelően megtalálja a megfelelő ingatlant .

View Profile
Maróti Réka

Maróti Réka

ingatlan szakértő

Elsősorban lakások eladásával, kiadásával és lakáskezeléssel foglalkozik. Ügyfelei elégedettségét mindennél fontosabbnak tartja, valamint, hogy legjobb tudása szerint szakértelemmel, hozzáértéssel segítse őket ingatlanügyeikben. Az ő elégedettségük az ő sikerének mércéje.

View Profile
Ács Vivien

Ács Vivien

ingatlan szakértő, lakáskezelő

Vivien számára az ingatlanok bérbeadása során mindig az ügyfelek elégedettsége a legfontosabb. Célja, hogy ügyfeleinek, hogy megkeresse számodra az ideális otthont. Bérbeadás valamint a lakások kezelése a fő területei.

View Profile