+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

ArtHome Szeged - Vedd észre Te is a szépet! Fotózz és nyerj!

Születésnapunk alkalmából meghívlak egy játékra. 5 éve nyitott az ArtHome, és ilyenkor visszagondolok mi inspirált, amikor megálmodtam a nevünket, egyáltalán mi motivált, amikor kitaláltam, hogy ez lesz a hivatásom, erre a pályára lépek. A válasz egyszerű: a szépség, a harmónia, az összhang. Melyik a Te kedvenc szegedi épületed és miért? Mi az a részlet, látvány, építészeti érdekesség, ami megfogott és amit érdekesnek találsz? 
POSZTOLD a kedvenc szegedi képedet a facebook oldalunkra, és nyerj! A legtöbb like-ot kapott kép készítője 2 személyes vacsorát nyer a Gourmet Garden Sushi & Sea Étterem Szeged-ben, a 2. helyezett egy - a Torta Művek által készített - tortát, és egy ArtHome különdíjas is lesz, akit a kollégák szavaznak majd meg. 

5 évesek lettünk - és idén is mi adjuk az ajándékot

Egy újabb mérföldkőhöz értünk - 5 évesek lettünk!

2019-ben Kis-Jakab Réka, az ArtHome Ingatlan tulajdonosa és ügyvezetője gondolt egy merészet, és 15 évnyi ingatlanos tapasztalattal a háta mögött megnyitotta Szeged legegyedibb, legújabb irodáját. A kezdetektől fontos volt számára, hogy olyan kollégákkal vegye körbe magát, akik hisznek abban a vízióban, hogy az ingatlanügylet nemcsak az anyagiakról szól. Hanem az ingatlanok szépségéről, az emberi helyzetek megoldásáról, egymás segítéséről. Egy olyan iroda volt az álma, ahová az emberek bizalommal térnek be, és biztosak lehetnek abban, hogy az inagtanügyletük gyorsan, profi módon és a sikeresen zajlik le a szakmai csapat segítségével.

ArtHome csapat - avagy a jó pap holtig tanul

Minden szakmában alapvetés a folyamatos tanulás. Ez főleg igaz, ha a csapat egységéről, közös munkáról és kommunikációról van szó. Mi, az Arthome-nál úgy gondoljuk, nemcsak az fontos, hogy minden szakami kérdésben naprakészek legyünk, hanem az is, hogy mint csapat jó működjünk együtt. Ehhez kértünk az elmúlt hetekben segítséget Szalay Zsolt coach-tól.

Évösszegző és tervek 2024-re az ArtHome szemszögéből

Hogyan alakult az ingatlanpiac 2023-ban az ArthHome szemszögéből? Milyen új szolgáltatással bővült a repertoárunk? Milyen jótékonysági összefogást indítottunk el? Az Évösszegző vindeónkból megtudod!

Kutyaház a Beagle fajtamentőknek!

Adj Te is, segíts, hogy segíthessünk! (Utalashoz adatok lent)
A hideg beköszöntével elhatároztuk, hogy felhívjuk a figyelmet azokra a kutyusokra, akiknek - akár egy menhelyen, akár gazdánál - valami oknál fogva nincsen fedett, szigetelt kutyaháza ????, és megpróbálunk ezen a helyzeten segíteni.
Összefogtunk helyi vállalkozásokkal (mint például a Költözzma és a Csavarker Kft.), és meg sem állunk 50 db kutyaházig! Mivel egy-egy kutyaház ???? - mérettől függően - akár 50.000 Ft-ba is kerülhet, várjuk további cégek jelentkezését, akik anyaggal vagy munkával tudnának segíteni az összeszerelésben. A lakosság segítségét is szeretnénk kérni, hogy lehetőségükhöz mérten támogassák azokat a szervezeteket, amelyek négylábú barátaink életkörülményeinek jobbá tételét tűzték ki célul! Az első támogatott alapítvány a szegedi Beagle Fajtamentés. Itt a legfontosabb élettapasztalatunk: nehéz jó fotót készíteni 20-30 cuki beagle figyelmének középpontjában! De a lényeg, hogy a házak jó helyre kerültek!

TINY HOUSE Nyílt nap 2024.01.27.

Mindig is érdekelt a Tiny House? Akkor itt az alkalom jobban megismerni őket! Cégünk és a Tiny House-ok gyártója, a Tiny Life sok szerettel meghív a 2024.01.27-i nyílt napjukra.

Új keresőszolgáltatás az ArtHome-nál!

Keresőszolgáltatásunk mindenkinek szól, aki venni szeretne és elkerülné az ingatlan vásárlás idő-, és energiarabló nehézségeit. Akár nincs időd vagy lehetőséged személyesen felkutatni a potenciális ingatlanokat, mi segítségedre lehetünk ebben. 

Frida - az ArtHome kutyus - avagy kisállat az otthonunkban

 

Az adatok szerint Magyarországon kb. 2,3 millió macska és 2 millió kutya él. A kis kedvencek igazi családtagok lehetnek, de mire kell figyelnünk, ha az otthonunkba érkeznek?

 

Ünnepelj velünk, és legyél Te az ajándékozott!

Az ArtHome csapata 4 éves lett, ezért úgy gondoltuk, hogy ebből az alkalomból készülünk egy meglepetéssel!

Az elmúlt években több száz ingatlan fordult meg nálunk, és kollégáink ugyanennyi ügyféllel voltak kapcsolatban. Megköszönve az eddigi bizalmat, az alábbi ajándékokat ajánljuk fel mindazon új ügyfeleink számára, akik JÚNIUS hónapban megbíznak minket ingatlanuk értékesítésével.

Együtt, értetek!

Szalay Zsolt - Cselekvésorientált Team Coach segítségével újabb fontos mérföldkövet léptünk át. A tavalyi évben 8 alkalommal volt szerencsénk vele dolgozni, hogy minél többet megtudjunk magunkról és egymásról. így nektek is hatékonyabban tudunk segíteni!