+36 (70) 330 7577

HungarianHungarian
Naprakész leszek!

Bérbeadás

A kiadó lakások piaca az elmúlt években jelentősen átalakult. Bérbeadásra szakosodott szakértőink reális képet mutatnak erről a megváltozott piacról, tájékoztatnak ingatlanod piaci áráról, és segítenek egy kis átalakítással, átrendezéssel a lehető legtöbbet kihozni a lakásból.

berbeadas_kiado_ingatlan_arthome_szeged

Az általunk kínált ingatlanok legtöbbje felújított, az átalakult bérlői igényekhez idomult ingatlan. A lakást felkészítjük a kiadásra, professzionális képanyagot készítünk ingatlanodról, azt angol és magyar nyelven hirdetjük meg, és megkeressük a potenciális bérlőt. Ha a te lakásod nem ilyen, az sem jelent gondot, szívesen állunk rendelkezésre a lakás felújításában, kisebb ráncfelvarrásában is, hogy a legmagasabb bérleti díjat érhesd el!

Ingatlanelemzés

 

Ha szeretnéd megtudni, mire képes a lakásod, mi megmondjuk. Meglévő ingatlanod felmérjük, kitérünk a hiányosságokra és megoldást javaslunk. Amennyiben most vásárolnál, többéves bérbeadási tapasztalatunkkal segítünk, hogy melyik ingatlant érdemes megvenned.

Hosszútávú bérbeadás vagy rövidtávú kiadás

 

Pontosan fizető, megbízható, lakásodat otthonának érző szimpatikus bérlőt keresünk Neked, hiszen mi is csak ezt tartjuk elfogadhatónak. Körültekintően nézzük át a piacot, és megtaláljuk neked a legjobb bérlőt. Precízen, hozzáértéssel kötjük össze tulajdonosainkat és bérlőinket. Folyamatos, személyes kapcsolattartásunk által ellenőrizzük a bérlő magatartását és azt, hogyan használja a lakást. Esetlegesen felmerülő problémák esetén megtesszük a megfelelő lépéseket.

Jogi háttér

 

Saját ügyvédünk, és a velünk együttműködő közjegyzők kész megoldásokkal segítenek téged, biztonságod alapja a részletesen megírt – magyar vagy kétnyelvű – szerződésünk lesz. Közérthetően elmagyarázunk mindent Neked és a bérlődnek is, biztos jogi hátteret nyújtunk, így megvédünk téged és lakásod a lehetséges problémáktól.

Miért az ArtHome?

 

 • Magasabb bérleti díjat érünk el számodra
 • Szakértő csapatunk ‘staging’ szolgáltatásunkkal vonzóbbá – így könnyebben kiadhatóvá – teszi az ingatlanod
 • Felkészítjük azt a kiadásra, profi marketinget rakunk mögé, így maximalizálva a profitod
 • Aktív bérleménykereső ügyfélkörünkből akár azonnal is bérlőre talál ingatlanod, így minimalizálva az "üresjáratot"
 • Intenzív, támogató hátteret biztosítunk a kiadás mellé


Külföldi és magyar bérlőink hozzánk fordulnak, ha váltani szeretnének, hiszen bérleménykezelési szolgáltatásunk kényelmessé teszi számukra lakásbérlést. Folyamatosan velünk vannak kapcsolatban, így mi értesülünk arról először, ha bérleti igényük merül fel.

Kapcsolataink révén a legtöbb nem szegedi bérlő lakásigénye bekerül hozzánk. A tanulni vagy tréningre érkezők, illetve a céges bérlők összekötőivel folyamatos kapcsolatban állunk.

Ha kiadó lakásod van, megtaláljuk a számodra ideális bérlőt és levezényeljük a kiadást.

Neked csak hátra kell dőlnöd és Ránk bíznod a lakáskiadást!

Marketing stratégia

 

A megbízási szerződés megkötésétől a bérleti szerződés aláírásáig minden lehetőséget kihasználunk az ingatlan hirdetésére, saját weboldalunkon kívül a népszerű webes felületeket, valamint partnerirodáink segítségét is igénybe vesszük. Széles ügyfélkörünket folyamatosan tájékoztatjuk a friss ingatlanokról így növelve a kiadási esélyeket.

Miért fontos, hogy minden népszerű csatornán elérhető legyen ingatlanod?

 

Tapasztalatunk szerint minden korosztályt, réteget jellemzően más és más fórumon érhetünk el. Sokéves tapasztalatunkkal könnyedén megállapítjuk, hogy a Te ingatlanod többnyire kik és hol fogják keresni és főleg ezekre fogunk koncentrálni. Magánszemélyként kissé hosszadalmas, költséges és bonyolult az összes médiumot kihasználni, ebben leszünk segítségedre és megtesszük ezt helyetted.

Mik ezek a csatornák, fórumok?

 • saját weboldalunk, melyet hirdetésekkel, partneri megjelenésekkel népszerűsítünk
 • népszerű online keresőoldalak, melyek közül a leghatékonyabbakon hirdetünk
 • saját videó az ingatlanról
 • köremail a potenciális keresőknek
 • social media felületek, saját post és kereső-csoportok
 • tábla kihelyezése igény szerint

Ezen kívül folyamatosan zajlik image építésünk, hiszen sok új ügyfelünk nem konkrét ingatlanra jelentkezik, hanem igényével közvetlenül keres meg minket, tanácsunkat kérve.

Ha megtaláltuk a bérlőt

 

Kétnyelvű, alapos bérleti szerződést készítünk, folyamatosan kommunikálva a felekkel a szerződési feltételekről. A szerződés – hosszútávú bérlés esetén – minimum 6 hónapra szól, de a legtöbb esetben egy éves szerződést kötünk.

Mi történik a bérleti szerződés megkötése után?

 

A lakás kiadása esetén vállaljuk a bérlemény kezelését is. Bérleménykezelésünk teljeskörű, a beköltözéstől a bérleti szerződés megszűnéséig tart.

Részleteket itt találod

Ingyenes felmérést szeretnék